Om os

Busk & Hvid

Vi startede Busk & Hvid i 2013, hvor vi efter mange år som ansat i nogle af de store pensionsselskaber, fik muligheden for at starte vores egen virksomhed i samarbejde med Skandia som såkaldte Tied Agents.

Fokus på personlig rådgivning

Det behov vi fra starten kunne se i markedet, var den personlige rådgivning, da flere selskaber var begyndt med såkaldte straksudstedelser uden rådgivning, hvorfor vi valgte dette fokusområde i opbygningen af virksomheden.

Samtidig, skulle vi også vælge andre værdier vi gerne ville være kendte for, hvor valget faldt på det måske lidt gammeldags, men meget sigende ord: Ordentlighed. For os betyder dette, at man opfører sig ordentligt, er ærlig og overholder aftaler over for vores kunder og internt i virksomheden, at man taler pænt samt gør sit yderste for at hjælpe kunderne.

Vi er i dag 4 ansatte, og lever stadig efter samme principper. Vi har d. 1. juli 2019 skrevet kontrakt med AP Pension. Dette vi er rigtig glade for, da et 100 årigt kundeejet pensionsselskab med gode værdier og afkast, kun kan blive en gevinst for både eksisterende som kommende kunder.

Vi har for nylig tilføjet efternavnet Firmapension, da det siger noget om, hvad vi laver, så vi i dag hedder Busk & Hvid Firmapension.